طرز تهیه خمیر فوندانت به 2 روش

به گزارش وبلاگ نشر، خمیر فوندانت قابلیت شکل پذیری و رنگ پذیری بالایی دارد و غالبا برای تزیین لایه رویی انواع کیک و کاپ کیک استفاده می گردد. خمیر فوندانت خانگی را می توان با مارشمالو یا بدون مارشمالو و یا با استفاده از پودر شکر درست کرد و برای تزیین انواع کیک و شیرینی به کار برد.

طرز تهیه خمیر فوندانت به 2 روش

وبلاگ نشر | سرویس آشپزی - فوندانت به معنی ذوب شدن و از ریشه fondue، نوعی خمیر تزیین خوراکی است که در صنعت کیک و شیرینی پزی کاربرد زیادی دارد. این خمیر بر خلاف آیسینگ های دیگر سفت است و مانند گل سفال برای ساخت اشکال مختلفی استفاده می گردد که غالبا برای تزیین کیک تولد و عروسی کاربرد دارند. خمیر فوندانت را می توان با استفاده از پودر شکر یا مارشمالو تهیه کرد که در هر دو حالت فرایند مشابهی طی می گردد، ولی خمیر فوندانت خانگی تهیه شده با مارشمالو دارای طعم لطیف تری است.

در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر به موضوع دلخواه خود برسید.
  • خمیر فوندانت با مارشمالو
  • خمیر فوندانت بدون مارشمالو

طرز تهیه خمیر فوندانت خانگی با مارشمالو

مواد لازم
مارشمالو500 گرم
روغن صاف قنادی1/2 فنجان
پودر شکر900 گرم
آب 2-5 قاشق غذاخوری
رنگ خوراکی اختیاری

دستور تهیه:

  1. دستان خود را تمیز بشویید.
  2. سطح کار خود را کاملا با روغن قنادی چرب کنید.
  3. 2/3 از پودر شکر را روی سطح کار بریزید.
  4. مارشمالو را در کاسه ای بریزید. برای این منظور می توانید از مارشمالوی خانگی بهره ببرید.
  5. 2 قاشق غذاخوری آب روی مارشمالو بریزید.
  6. مارشمالو ها را با قاشق هم بزنید تا کاملا خیس شوند.
  7. ظرف حاوی مارشمالو را 30 ثانیه در ماکروفر قرار دهید، سپس ظرف را خارج نموده و مارشمالو را هم بزنید. این عمل را آنقدر تکرار کنید که مارشمالو کاملا ذوب گردد.
  8. دست خود را با روغن قنادی چرب کنید.
  9. مارشمالوی ذوب شده را روی پودر شکر موجود بر روی سطح کار قرار دهید.
  10. با دست خود مارشمالو و پودر شکر را مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید. در صورت تمایل رنگ خوراکی را اضافه کنید و اگر خمیر حاصل چسبنده بود، به جامانده پودر شکر را اضافه نموده و آن را ورز دهید تا بتوانید آن را مانند یک توپ، گرد کنید.
  11. خمیر فوندانت را در کیسه فریزر بپیچید.
  12. این خمیر فوندانت را می توانید در ظرف دردار، داخل فریزر تا بیش از 2 هفته نگهداری کنید.

چند نکته در طرز تهیه خمیر فوندانت

  • اگر خمیر فوندانت چسبناک بود، روی سطح کار و دستان خود را دوباره چرب کنید.
  • اگر خمیر فوندانت راحت پاره می گردد، خمیر خشک است؛ بنابراین 1/2 قاشق غذاخوری آب به خمیر اضافه نموده و آن را ورز دهید تا مرطوب گردد.
  • ورز دادن خمیر فوندانت باید حدود 8 دقیقه طول بکشد، در اینصورت خمیر فوندانت کش می آید و راحت پاره نمی گردد.
  • روغن صاف قنادی نوعی روغن جامد است که در تهیه شیرینی استفاده شده و باعث افزایش کیفیت آن می گردد. نقطه ذوب این نوع روغن، متناسب با فصل است و به همین دلیل باعث بهتر شدن کیفیت نان و شیرینی می گردد و به جای آن می توان از روغن جامد یا مارگارین استفاده کرد.

طرز تهیه خمیر فوندانت خانگی بدون مارشمالو

مواد لازم
ژلاتین ساده1 قاشق غذاخوری
آب سرد 1/4 فنجان
عصاره بادام 1 قاشق چایخوری
شربت ذرت1/2 فنجان
گلیسیرین1 قاشق غذاخوری
پودر شکر900 گرم
روغن صاف قنادی1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه:

  1. ژلاتین را در آب سرد ریخته و به مدت 2 دقیقه فرصت دهید تا در آب نرم گردد. سپس ظرف حاوی ژلاتین را 30 ثانیه در ماکروفر با درجه بالا قرار دهید تا ژلاتین در آب حل گردد.
  2. عصاره بادام، شربت ذرت و گلیسیرین را به ژلاتین اضافه نموده و هم بزنید تا مخلوط صاف و شفافی به دست آید. اگر مخلوط صاف و شفافی حاصل نشد، ترکیب مواد را 20-15 ثانیه دیگر در ماکروفر با درجه بالا قرار داده و مجددا هم بزنید.
  3. 650 گرم از پودر شکر را در ظرفی ریخته، مرکز آن را گود کنید و مخلوط ژلاتین را در آن بریزید. با یک قاشق چوبی مواد را هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل گردد، سپس رنگ خوراکی را به آن اضافه کنید.
  4. 250 گرم پودر شکر به جامانده را روی سطح کار بریزید.
  5. خمیر فوندانت را روی سطح پوشانده شده با پودر شکر قرار داده و آغاز به ورز دادن خمیر کنید تا کاملا نرم و صاف گردد. انگشتان دست خود را با روغن قنادی چرب کنید و به ورز دادن خمیر ادامه دهید تا روغن به خورد خمیر رود.
  6. برای جلوگیری از خشک شدن خمیر فوندانت آن را در کیسه فریزر قرار دهید.
  7. خمیر فوندانت را می توانید تا 6 روز در فریزر نگهداری کنید.
منبع: setare.com

به "طرز تهیه خمیر فوندانت به 2 روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خمیر فوندانت به 2 روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید