طرز تهیه کته سیر یا سیر پلو
به گزارش وبلاگ نشر، نوآوری و به کار بردن طعم های مختلف در آشپزی بسیار مهم است. گاهی با انجام کارهایی ساده می توانیم چیز نو و متنوعی درست کنیم. کته سیر هم یک برنج نو، ساده و خوش طعم است که طرز تهیه آن را به شما آموزش خواهیم داد. سیر پلو یک غذای خوشمزه گیاهی است که بدون احتیاج به اضافه کردن گوشت یا مرغ می توانید آن را تهیه نموده و از طعمش لذت ببرید. پس اگر سیر تازه در خانه دارید، برای آماده کردن این غذای خوشمزه همین حالا دست بکار شوید.
مواد لازم
- برنج خیسانده سه پیمانه
- پیاز ساطوری یک عدد
- سیر تازه یک کله
- فلفل قرمز یک قاشق چای خوری
- روغن یک پنجم پیمانه
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه کته سیر
مرحله اول
قبل از آنکه آشپزی را آغاز کنید بایدها و نباید ها درباره طرز تهیه برنج کته. را یکبار مرور کنید تا برنج تان همانطور که انتظار دارید از کار در بیاید. حلالا کار را آغاز کنید؛ کمی از روغن را در تابه داغ کنید و پیاز را در آن بریزید. وقتی پیاز رنگ گرفت، سیر تازه خرد شده را هم به آن اضافه کنید و همراه با فلفل قرمز تفت دهید. کمی از ساقه سبز سیر را هم خرد کنید تا طعم برنجتان بهتر گردد.
مرحله دوم
در قابلمه برنج را به شیوه کته ساده بجوشانید و وقتی آب آن کم شد، سیر تازه خرد شده و پیاز را اضافه نموده و با برنج به آرامی مخلوط کنید. عصر خوب سیر حالا آشپزخانه شما را پر می نماید.
مرحله سوم
باقی روغن را بعد از جمع شدن آب برنج روی آن بریزید و در قابلمه را ببندید. بعد از گذشت نیم ساعت، این برنج روی حرارت ملایم دم خواهد کشید. یادتان باشد که سیر تازه کمی آبدار است و نباید آب برنجی که روی اجاق می گذارید آنقدر زیاد باشد که برنج شفته گردد.
فوت کوزه گری
- سیر تازه را با برگ های سالم بالایش خرد کنید. بخشی از طعم خاص و متفاوت کته سیر یا سیر پلو، بخاطر همان برگ هاست.
- می توانید این رسپی را با روش پخت کته قالبی در فر ترکیب کنید و یک غذای گیاهی مجلسی را آماده کنید.
- شیرازی ها میانه خوبی با سیر پلو دارند و اگر شما هم میانه خوبی با غذاهای شیرازی دارید، می توانید با این روش کلم پلو شیرازی را تهیه کنید.