طرز تهیه پاستا با ماست ایسلندی و پنیر چدار
به گزارش وبلاگ نشر، حرف اول خوشمزگی و لذیذ بودن پاستا را سس آن می زند؛ هر چقدر هم که از ترکیب مرغ و گوشت و انواع سبزیجات استفاده کنیم، هیچ چیز مثل یک سس لذیذ، طعم یک پاستا را فوق العاده نمی کند. تهیه این پاستای ساده و خوشمزه که در آن از هیچ موادی به جز پاستا و مواد لازم برای تهیه سسش استفاده نشده، گویای این قضیه است. با طرز تهیه پاستا با ماست ایسلندی و پنیر چدار همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه پاستا با ماست ایسندی
- پنه 230 گرم
- پنیر چدار رنده شده خرید آنلاین 120 گرم
- پنیر رومانو 30 گرم
- ماست ایسلندی خرید آنلاین یک فنجان
- پاپریکا یک چهارم قاشق چای خوری
- پودر سیر یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه پاستا با ماست ایسلندی
مرحله اول
ابتدا ماست ایسلندی را از یخچال بیرون آورید تا هم دمای محیط گردد.
مرحله دوم
برای تهیه این پاستای ساده و سالم، مطابق دستورالعمل روی بسته بندی میزانی آب داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. سپس پاستا را با میزان کمی روغن و نمک داخل آب جوش بریزید تا بپزد. حدود 10 دقیقه زمان کافی است. اما برای این که مطمئن شوید پاستا کاملا پخته، اول تستش کنید و بعد آن را از روی حرارت برداشته و آبکشش کنید. اما یک چهارم پیمانه از به جای مانده آب پاستا را باید نگهدارید.
مرحله سوم
پاستای پخته شده را همراه یک چهارم پیمانه از آب به جای مانده داخل یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرحله چهارم
حالا پنیر رومانو و پنیر چدار رنده شده را اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا پنیرها ذوب شوند و حالت کرمی پیدا نمایند.
مرحله پنجم
پودر پاپریکا و پودر سیر را اضافه کنید و در صورت لزوم میزانی نمک بریزید و به هم زدن ادامه دهید.
مرحله ششم
در آخر تابه را از روی حرارت بردارید و ماست ایسلندی را اضافه کنید. بعد از هم زدن بلافاصله پاستا را سرو کنید.
نکات طرز تهیه
- حتما ماست ایسلندی را بعد از برداشتن تابه از روی حرارت اضافه کنید.
- می توانید از چند برگ جعفری یا گوجه فرنگی گیلاسی برای تزیین این پاستا بهره ببرید.
- اگر مایل بودید، می توانید از میزان پنیر بیشتری بهره ببرید.
- پروتئین ماست ایسلندی و فاقد چربی بودن آن باعث شده این پاستا یک غذای رژیمی و با کربوهیدرات مفید و بالا به حساب بیاید.