سیب کاراملی ادویه دار
به گزارش وبلاگ نشر، این دسر بسیار آسان و خوشمزه است. طعم کاراملی آن نیز در نتیجه پخت طولانی روی حرارت بسیار کم و بستنی کاراملی به وجود می آید.
- تعداد: 10 نفر
- زمان تهیه و پخت: 2 ساعت و 30 دقیقه
مواد لازم
- یک قاشق چایخوری پودر دارچین
- 1/8 قاشق چایخوری پودر میخک
- 5 عدد سیب قرمز پوست کنده
- نصف پیمانه آب یا سرکه سیب
- یک قاشق غذاخوری آب لیموترش
- 2/3 پیمانه بستنی کاراملی
- نصف پیمانه گردوی خرد شده و بوداده
طرز تهیه
1- در یک کاسه کوچک، دارچین و میخک را با هم مخلوط کنید. نیمی از سیب های نصف شده را داخل قابلمه بچینید. روی آنها مخلوط دارچین بریزید. بقیه سیب ها را بگذارید و دوباره پودر دارچین و میخک روی آنها بپاشید. آب یا سرکه سیب و آب لیموترش را روی سیب ها بریزید تا روی همه آنها را بپوشاند.
2- در قابلمه را بگذارید و 2.5 ساعت روی حرارت بسیار کم قرار دهید. سیب ها را به همراه شیره داخل قابلمه داخل بشقاب بچینید. روی آنها بستنی کاراملی و گردوی خرد شده و بوداده بریزید و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 128
- چربی: 4 گرم
- کربوهیدرات: 25 گرم
- فیبر: 2 گرم
- سدیم: 33 میلی گرم
- پتاسیم: 112 میلی گرم
- کلسیم: 10 میلی گرم
- آهن: 0 میلی گرم
تاریخ انتشار: 18 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 18 مرداد 1401
گردآورنده: nashr.anvarblog.ir
شناسه مطلب: 14965
به "سیب کاراملی ادویه دار" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "سیب کاراملی ادویه دار"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید