سیب کاراملی ادویه دار

به گزارش وبلاگ نشر، این دسر بسیار آسان و خوشمزه است. طعم کاراملی آن نیز در نتیجه پخت طولانی روی حرارت بسیار کم و بستنی کاراملی به وجود می آید.

سیب کاراملی ادویه دار
  • تعداد: 10 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 2 ساعت و 30 دقیقه

مواد لازم

  • یک قاشق چایخوری پودر دارچین
  • 1/8 قاشق چایخوری پودر میخک
  • 5 عدد سیب قرمز پوست کنده
  • نصف پیمانه آب یا سرکه سیب
  • یک قاشق غذاخوری آب لیموترش
  • 2/3 پیمانه بستنی کاراملی
  • نصف پیمانه گردوی خرد شده و بوداده

طرز تهیه

1- در یک کاسه کوچک، دارچین و میخک را با هم مخلوط کنید. نیمی از سیب های نصف شده را داخل قابلمه بچینید. روی آنها مخلوط دارچین بریزید. بقیه سیب ها را بگذارید و دوباره پودر دارچین و میخک روی آنها بپاشید. آب یا سرکه سیب و آب لیموترش را روی سیب ها بریزید تا روی همه آنها را بپوشاند.

2- در قابلمه را بگذارید و 2.5 ساعت روی حرارت بسیار کم قرار دهید. سیب ها را به همراه شیره داخل قابلمه داخل بشقاب بچینید. روی آنها بستنی کاراملی و گردوی خرد شده و بوداده بریزید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 128
  • چربی: 4 گرم
  • کربوهیدرات: 25 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • سدیم: 33 میلی گرم
  • پتاسیم: 112 میلی گرم
  • کلسیم: 10 میلی گرم
  • آهن: 0 میلی گرم
منبع: فوت و فن

به "سیب کاراملی ادویه دار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سیب کاراملی ادویه دار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید