نکته بهداشتی: اسیدهای چرب اومگا -3
به گزارش وبلاگ نشر، اسیدهای چرب اومگا -3 موادی ضروری هستند که بدن خودش نمی تواند آنها را بسازد و باید از راه غذا دریافت شوند.
ماهی، مواد غذایی گیاهی و مکمل ها از مله بهترین منابع اسیدهای چرب اومگا-3 هستند..
در افرادی که سابقه بیماری قلبی ندارند، خوردن دو وعده ماهی در هفته می تواند اسیدهای چرب اومگا-3 مورد احتیاج را فراهم آورد. پژوهش ها نشان می دهد که اسیدهای چرب اومگا-3 می توانند به بهبود سلامت قلب و عروق یاری نمایند.
اما نباید در مصرف مکمل های اسیدهای چرب اومگا-3 افراط کرد، زیرا مصرف سه گرم اسید چرب اومگا-3 یا بیشتر در روز می تواند اثرات منفی بهداشتی ایجاد کند.
اسیدهای چرب اومگا-3 اثر ضدالتهابی دارند و به همین علت است که به سلامت قلبی - عروقی یاری می نمایند، چرا التهاب نقش مهمی در ایجاد بیماری های قلبی دارد.
اما مصرف بیش از حد مکمل های اومگا-3 ممکن است باعث اختلال کارکرد دستگاه ایمنی گردد و توانایی بدن در مبارزه با میکروب ها را دچار اشکال کند.
منبع: همشهری آنلاین