نکته بهداشتی: اسیدهای چرب اومگا -3

به گزارش وبلاگ نشر، اسیدهای چرب اومگا -3 موادی ضروری هستند که بدن خودش نمی تواند آنها را بسازد و باید از راه غذا دریافت شوند.

نکته بهداشتی: اسیدهای چرب اومگا -3

ماهی، مواد غذایی گیاهی و مکمل ها از مله بهترین منابع اسیدهای چرب اومگا-3 هستند..

در افرادی که سابقه بیماری قلبی ندارند، خوردن دو وعده ماهی در هفته می تواند اسیدهای چرب اومگا-3 مورد احتیاج را فراهم آورد. پژوهش ها نشان می دهد که اسیدهای چرب اومگا-3 می توانند به بهبود سلامت قلب و عروق یاری نمایند.

اما نباید در مصرف مکمل های اسیدهای چرب اومگا-3 افراط کرد، زیرا مصرف سه گرم اسید چرب اومگا-3 یا بیشتر در روز می تواند اثرات منفی بهداشتی ایجاد کند.

اسیدهای چرب اومگا-3 اثر ضدالتهابی دارند و به همین علت است که به سلامت قلبی - عروقی یاری می نمایند، چرا التهاب نقش مهمی در ایجاد بیماری های قلبی دارد.

اما مصرف بیش از حد مکمل های اومگا-3 ممکن است باعث اختلال کارکرد دستگاه ایمنی گردد و توانایی بدن در مبارزه با میکروب ها را دچار اشکال کند.

منبع: همشهری آنلاین

به "نکته بهداشتی: اسیدهای چرب اومگا -3" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نکته بهداشتی: اسیدهای چرب اومگا -3"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید