استفاده از کیت های تشخیص سریع برای تسریع غربالگری کرونا
به گزارش وبلاگ نشر، خبرنگاران : سخنگوی وزارت بهداشت گفت: برای سرعت بخشیدن به غربالگری مناسب کرونا راهی جز استفاده از کیت های تشخیص سریع نداریم اما اهمیت کیت های تشخیص سریع در تداوم استفاده از این کیت ها، شناسایی به موقع بیماران و اطرافیان آنان همچنین قرنطینه بیماران است.

به گزارش وبلاگ نشر به نقل از ایسنا، دکتر سیما سادات لاری درباره استفاده از کیت های تشخیص سریع کرونا برای غربالگری اظهارکرد: هرچه تعداد تست های روزانه کرونا بیشتر گردد، برای بیماریابی بیشتر مناسب تر است البته نکته مهم در مرحله بعد از انجام تست است یعنی اگر تست انجام و فرد مثبت شناسایی گردد اما فرد از قرنطینه خارج گردد، فایده ای نخواهد داشت بنابراین اصل اساسی، فاصله گذاری و قرنطینه افراد با تست مثبت است.
وی ادامه داد: میزان حساسیت تست های تشخیص سریع حدود 78 درصد تست های مولکولی یا PCR است. فراوری این کیت های تشخیص سریع نیز در کشور شروع شده است. کیت های تشخیص سریع بهتر است برای موارد سرپایی استفاده گردد. اختصاصی بودن این کیت ها نیز بسیار مناسب است و اگر تست مثبت گردد، یعنی قطعا مثبت است.
معاون وزیر بهداشت اضافه کرد: اگر هزینه فراوری داخل این کیت ها حدود یک دلار تمام گردد، انجام 100 هزار تست روزانه، هزینه ای حدود 100 هزار دلار خواهد داشت. باید توجه کنیم که اهمیت استفاده از تست های تشخیص سریع در تداوم آن است و در نتیجه باید کوشش گردد که قیمت تمام شده این تست ها در کمترین میزان باشد.
لاری اظهار کرد: بخشی از پیچیدگی های مبارزه با کرونا در مسائل فرهنگی است. نمی توان با ویروس کرونا با تعارف برخورد کرد و اگر تست کسی مثبت باشد، اطرافیان او و کسانی که با شخص مبتلا در ارتباط بودند باید خود را قرنطینه نمایند.
منبع: اقتصادنیوز