ارتباط مصرف غذاهای سرخ نموده با مرگ قلبی ناگهانی
به گزارش وبلاگ نشر، تحقیق تازه نشان می دهد بین رژیم های مختلف غذایی و خطر مرگ قلبی ناگهانی ارتباط وجود دارد.

به گزارش وبلاگ نشر به نقل از مهر، در مطالعه حاضر محققان دریافتند افرادی که از رژیم غذایی مدیترانه ای پیروی می نمایند و بیماری عروق کرونر ندارند، با خطر مرگ ناگهانی قلبی روبرو هستند.
بعلاوه افرادی که از رژیم های شامل غذا های سرخ شده و نوشیدنی های شیرین پیروی می کردند بیشتر در معرض خطر مرگ ناگهانی قلب بودند.
در یک مطالعه تازه، محققان ارتباط مثبتی بین رژیم غذایی شامل غذا های سرخ شده و نوشیدنی های شیرین، و مرگ ناگهانی قلب پیدا کردند.
به گفته محققان، فرد می تواند با تغییر رژیم غذایی، سلامت قلب خود را بهبود بخشد. متخصصان پیشنهاد می نمایند که مردم از انواع میوه ها و سبزیجات، لبنیات کم چربی، غلات کامل، انواع پروتئین ها و چربی های اشباع نشده استفاده نمایند.
تحقیقات نشان داده رژیم غذایی مدیترانه ای که بر حبوبات، سبزیجات، میوه ها، ماهی و غلات متمرکز است، می تواند در برابر بیماری های قلبی عروقی نقش محافظتی داشته باشد.
در مطالعه کنونی، رژیم غذایی 30،239 فرد 45 سال به بالا بین سال های 2003 تا 2007 آنالیز شد.
منبع: جام جم آنلاین